Rasol de vitel cu legume la cuptor

de Oana in Vita, 15 Iul 2009 | 11501 vizualizari

 

Un fel de ghiveci, tare gustos si hranitor!

 

INGREDIENTE

  • un rasol de vitel, cam 7-800 g
  • 1/2 kg cartofi micuti
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o ceapa rosie
  • o mana de fasole galbena
  • cateva buchetele de conopida
  • o capatana de usturoi
  • 4 rosii mari
  • o legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu legume la cuptor:

Rasolul de vitel se fierbe foarte bine, pana devine moale. Eu l-am fiert 3 ore :))

Legumele se curata si se taie dupa preferinta, se aseaza intr-o tava mai adanca termorezistenta. Rosiile se oparesc si se decojesc, apoi se maruntesc la blender. Carnea se alege de pe os si se taie bucati, se aseaza peste legume impreuna cu apa in care a fiert, se toarna sucul de rosii, se condimenteaza, se acopera tava cu folie de aluminiu sau capac si se lasa la cuptor 40 minute. La final se presara usturoiul pisat si patrunjelul tocat fin.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot combina mi multe legume, in functie de ce va place sau de ce aveti prin frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi